Renorille menestystä GRESB -arvioinnissa

09. 09. 2016

Renor Oy osallistui ensimmäistä kertaa kansainväliseen kiinteistöalan GRESB-arviointiin. Global Real Estate Sustainability Benchmark – organisaatio (GRESB) antoi Renorille kolme tähteä GRESB-reittauksessa. Saavutettu tulos vastaa aiempaa GRESB Green Star – tunnustusta.

Renor ylsi vertailuryhmässä suomalaisten ei-listattujen osallistujien joukossa kärkikaartiin saavuttaen toisen sijan. Maailmanlaajuiseen GRESB-arviointiin osallistui tänä vuonna 750 kiinteistösijoitusyhtiötä ja – rahastoa. Ramboll avusti Renoria GRESB 2016 – arvioinnin toteuttamisessa.

– Tämä on hieno tunnustus ja antaa lisää uskoa sille, että olemme oikealla tiellä ja että teemme oikeita asioita. Analysoimme tuloksia tarkemmin ja jatkamme vastuullisuustyötämme tulevaisuudessa. Edelleen löytyy paljon parantamisen varaa. Vastuullisuustyötä on tehty edelleen GRESB – arviointiin osallistumisen jälkeen. Nyt saadun arvioinnin tulokset koskevat vuotta 2015, minkä jälkeen Kauppakeskus Puuvillalle saatiin platinatason LEED-ympäristösertifiointi ja Lahden Askotalolle BREEAM In-Use – sertifiointi, kertoo Renorin toimitusjohtaja Timo Valtonen.

Lisätietoja:

Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Renor Oy, p. 050 364 8737
Toni Pajulahti, ylläpitopäällikkö, Renor Oy, p. 040 551 7997

Renor Oy on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissa kaupunkikiinteistöissä.
www.renor.fi

GRESB- arviointi (GRESB Real Estate Assessment) on maailmanlaajuinen reaali-investointien, kiinteistöportfolioiden ja infrastruktuuri-investointien, vastuullisuutta kartoittava vertailututkimus. Tutkimus toteutetaan vuosittain.
www.gresb.com

Lataa PDF