LAHDEN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT

23. 03. 2019

Laatumessujen antiikkitapahtumat palaavat Lahden keskustaan yli 10 vuoden tauon jälkeen. Viimeksi tämän messuyhtiön tapahtuma järjestettiin Kauppahotelli Grandin yhteydessä olleella Grand Areenalla. Nyt messupaikkana Lahdessa on Askotalon Werstas-ravintolan yhteydessä oleva tapahtumatori osoitteessa Askonkatu 9. Askotalo sijaitsee kaupungin keskustassa Rautatieaseman ja uuden Matkakeskuksen vieressä.

Tapahtumassa on tarjolla esim. antiikkiesineitä, taidetta, vintagea, retroa, designiä, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, äänilevyjä, vanhoja tekstiilejä, yms. Messuilla on Laatumessujen muiden tapahtumien tapaan myynnissä myös muutamalla osastolla uusia käsitöitä.

Tapahtumaan on pääsymaksu. Pääsylippu tapahtumaan maksaa aikuisilta 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Ryhmäliput viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa etukäteen tilattuna maksavat vähintään 15 hengen ryhmille 4€ / henkilö. Ryhmälippuihin sisältyy aina maksuttomat vapaaliput ryhmän johtajalle ja kuljettajalle.

Askotalon Werstas-ravintola tarjoaa laadukasta palvelua sekä messuvieraille että kauppiaille messujen aukioloajan. Tarjolla on molempina tapahtumapäivinä myös lounasta. Askotalon Matkakeskuksen puoleiset parkkipaikat ovat messuviikonlopun ajan messuvieraiden käytössä maksutta.

Tapahtuman järjestää Hämeenlinnan Laatumessut / T:mi Hannu Tienhaara. Lisätietoja messuista antaa ja myyntipaikkatiedusteluihin vastaa messuisäntä Hannu Tienhaara, puh. 050 5257464 ja sähköposti laatumessut@laatumessut.com. Tapahtuman www-sivut löytyvät osoitteesta http://www.laatumessut.com/lahti0319.htm ja Facebookista tapahtuma löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/events/2196014937381330

Tapahtuma-ajat:
la 23.3. klo 10–16
su 24.3. klo 10–16

Tapahtumapaikka:

ASKONALUEEN TAPAHTUMAT

Tällä hetkellä ei tiedossa olevia tapahtumia. Lisätietoja 020 720 824 / Tanja Paksunen

TUTUSTU OHJELMAAN >>