Olemme toteuttaneet Askotaloon uniikkeja ratkaisuja alkuperäisistä, korkeista, valoisista teollisuustiloista. Toimitiloja on tarjolla valmiina ratkaisuina tai voimme räätälöidä tilat asiakastarpeen mukaan. Tutustu Askotalon vapaisiin toimitiloihin sekä palveluihin alla olevien esittelyjen avulla. Lisätietoja vapaista toimitiloista löydät hakukoneen kautta tai ottamalla yhteyttä kiinteistöjohtajaan. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön tämän linkin kautta. Palvelemme sinua nopeasti ja sujuvasti.

VASTUULLISUUS

Askotaloissa vastuullisuus näkyy laaja-alaisesti. Alueella käytetään geotermistä energiaa. Maanpinnan läheisyydessä sijaitsevaa pohjavettä eli orsivettä käytetään sekä rakennusten lämmitykseen että jäähdytykseen.

Kemikaaliton puhdasvesisiivous tekee tuloaan Suomessa, myös Askotalossa on siirrytty puhdasvesisiivoukseen. Puhdasvesisiivous on ympäristöystävällistä ja turvallista sekä tilojen käyttäjille että niitä puhtaana pitäville.

Askotaloihin on hankittu sähköenergian alkuperätakuut vuodelle 2020. Alkuperätakuilla sähkö varmennetaan tuotetuksi täysimääräisesti uusiutuvilla energianlähteillä ja ilman suoria hiilidioksidipäästöjä. Alkuperätakuu koskee ns. Kiinteistösähköä.

Kiinteistöllä on kansainvälinen BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti sekä rakennuksen että teknisen ylläpidon osalta. Kohteella on lisäksi toteutettu jätteenkäsittelyn modernisointi vuoden 2021 alussa.  – Lähde: Vastuullisuusraportti 2020, TREVIAN RAHASTOT AIFM OY

Askotalon vapaat toimitilat

Lue lisää

Askotalon kokoustilat

Lue lisää

Askotalon juhla- ja tapahtumatilat

Lue lisää

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Lue lisää

Vastuullisuus Askonalue

Lue lisää

Tutustu tiloihin

Lue lisää

Lisätietoja vapaista toimitiloista:

 

Image


Simo Niemelä

kiinteistöjohtaja
020 7220 803
040 869 1096
simo.niemela@renor.fi