Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

20. 12. 2018

Kiitämme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja eri sidosryhmiämme päättyvän vuoden lopuksi hyvästä yhteistyöstä. Vuosi on ollut kaikissa kohteissamme vilkas ja mielenkiintoinen, odotammekin uutta vuotta innokkaina. Mutta sitä ennen vietämme joulun ja vuoden vaihteen juhlaa.

 

Lapset lähellä sydäntämme 

Tänä vuonna ohjasimme joulutervehdyksiin varaamamme rahasumman Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden lapsille. Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry haluaa toiminnallaan lisätä välittämisen kulttuuria Suomessa. Tavoitteena on auttaa lapsia kehittymään toiveikkaiksi ihmisiksi osoittamalla heille välittämistä.  Vaatteiden, lelujen ja urheiluvälineiden hankintojen ja kierrättämisen lisäksi Hope voi osallistua perheiden harrastus- ja vapaa-ajan vieton kustannuksiin.  Näin lapsilla on mahdollisuus aloittaa oma harrastus tai lähteä yhdenvertaisina kavereidensa kanssa elokuviin, retkille ja konsertteihin.

Hyvillä mielin me toivotamme nyt myös Sinulle ja läheisillesi hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

 

Koko Renorin henkilöstön puolesta tervehtien

Marko Liimatainen
toimitusjohtaja