Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

God Jul och Gott Nytt År!


Merry Christmas and a Happy New Year!


"Vuosi 2016 on loppusuoralla ja on aika hiljentyä Joulun viettoon. Kulunut vuosi Renorissa on ollut kiireinen useiden erilaisten hankkeiden ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja on todiste siitä nopeasta muutoksesta, jonka keskellä elämme.

Vuosi 2016 oli Kauppakeskus Puuvillan toinen toimintavuosi. Porissa sijaitsevan kauppakeskuksemme kävijämäärät ovat kasvaneet 13 % vuoden alusta, mikä on kauppakeskusten tämän vuoden keskiarvoa selvästi parempi. Myös kauppakeskuksen myynti on kasvanut koko vuoden aikana lähes 10 %.

Kauppakeskus Puuvillaan aurinkosähköjärjestelmän rakennustyöt alkavat heti vuodenvaihteen jälkeen. Tämä on uusi panostus ympäristöystävällisyyteen ja luonnollinen jatkumo nykyiselle geoenergian hyödyntämiselle. Geoenergian osuus Kauppakeskus Puuvillan vuotuisesta lämmitys- ja jäähdytysenergiatarpeesta on ollut huimat 98 %. Kauppakeskus Puuvillalle on myönnetty platinatason eli korkeimman tason LEED® -ympäristösertifikaatti.

Tämä kaikki on todella vaikuttavaa – Puuvilla on Suomen nopeimmin
kasvava kauppakeskus, sekä energia ja ympäristötehokkain!

Lahdessa Askonalueella on myös ollut todella vauhdikas vuosi. Lahden uuden Oikeustalon ja Ravintola Werstaan investointien myötä Askotalo uudistuu. Uusittu ravintola avattiin marraskuun lopussa ja palaute on ollut erinomaista! Askotalon uusien kokoustilojen rakennustyöt aloitetaan vuodenvaihteessa. Oikeustalon tilat valmistuvat vuoden vaihteessa ja avajaisia juhlimme tammikuun loppupuolella. Myös Askonalueen asemakaavauudistus on edennyt. Ensimmäisessä vaiheessa kaavoitetaan noin 90 000 m2 asumiselle sekä liike- ja toimistotiloille.

Tikkurilan Silkin uudistushanketta etenee ja toimitilamarkkinointi uusien vuokralaisten löytämiseksi on käynnistetty. Renor vuokraa Vantaan kaupungille tilaa Tikkurilan vanhan silkkitehtaan alueelta, vuokraamisesta solmitaan esisopimus. Tavoitteena on saada Silkin uudistustyöt käyntiin ensi kesän jälkeen ja arvokasta vanhaa tehdasmiljöötä on tarkoitus kehittää osana koko Tikkurilan uudistusta.

Renor Oy osallistui tänä vuonna ensimmäistä kertaa kansainväliseen kiinteistöalan GRESB-arviointiin. Global Real Estate Sustainability Benchmark – organisaatio antoi Renorille kolme tähteä reittauksessa. Saavutettu tulos vastaa aiempaa GRESB Green Star – tunnustusta. Renor ylsi vertailuryhmässä suomalaisten ei-listattujen osallistujien joukossa kärkikaartiin saavuttaen toisen sijan. 

Kehitämme koko ajan toimintaamme Renorissa ja haluamme olla hyvin valmistautuneena
mukana muuttuvassa ympäristössä sekä palvella asiakkaitamme entistä paremmin.
On hienoa tehdä työtä, jolla on merkitystä!”


Kiitämme asiakkaitamme, toimittajiamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä ja luottamuksesta Renoria kohtaan vuonna 2016. Jatketaan yhdessä eteenpäin vuonna 2017!

Olemme lahjoittaneet joulumuistamisiin tänä vuonna varaamamme rahat Mannerheimin lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin Hyvä Joulumieli-keräykseen, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden joulunviettoa.


RENOR OY
 
Timo Valtonen
toimitusjohtaja

 

 
 

 
 
 
 
 

Renor Oy on suomalainen kiinteistökehitys- ja
kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme tilaratkaisuja
uuden elinkaaren ansaitseviin kiinteistöihin.


Vaihde 0207 220 800 | www.renor.fi