ASKONALUE JA LAHDEN PELICANS YHTEISTYÖHÖN

24. 05. 2016

Renorin Askonalue ja Lahden Pelicans yhteistyöhön

Askonalue ja Pelicans ovat solmineet kaksivuotisen pääkumppanitason yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus koskee kahta seuraavaa kautta ja pitää sisällään muun muassa peliasumainoksen sekä muuta näkyvyyttä.

– Askonalue on alueella merkittävä toimija ja on äärimmäisen hienoa, että heiltä löytyy luottoa ja halua lähteä mukaan Pelicans-yhteisöön. Aiomme olla myös luottamuksen arvoisia ja uskonkin, että nyt solmittu sopimus hyödyttää tasaisesti molempia osapuolia, Pelicansin markkinointijohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi uutta kumppanuutta.

-Pelicans on vahva päijäthämäläinen toimija, joka vaikuttaa koko seudun yhteishenkeen ja identiteettiin. Pelicansin toiminta liikuntamahdollisuuksien toteuttajana ja vahva asema alueen nuorityössä nähdään Renorissa suurena voimavarana. Renorin Askonalue on kasvava uusi kaupunginosa, joka luo uusia mahdollisuuksia asumiselle, liike-elämälle ja vapaa-aikaan. Yhteistyössä on voimaa, sanoo Renorin toimitusjohtaja Timo Valtonen.

Lisätietoja:

Timo Valtonen, toimitusjohtaja, Renor Oy, p. 050 364 8737
Tomi-Pekka Kolu, markkinointijohtaja, Lahden Pelicans Oy, p. 0400 818 611

Renor Oy on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Lahden Askonalue on Renorin suurin kohde, pinta-alaltaan noin 30 hehtaaria. Lahden lisäksi Renor omistaa ja kehittää historiallisia kiinteistöjä ja alueita pääkaupunkiseudulla, Porissa, Porvoossa, Forssassa, Hämeenlinnassa ja Tampereella.

www.renor.fi

Lahden Pelicans on lahtelainen jääkiekkoseura, joka on pelannut SM-liigassa yhtäjaksoisesti vuodesta 1999 lähtien.

www.pelicans.fi

 

Lataa tiedote (pdf)