Vastuullisuus on osa Renorin strategiaa

10. 03. 2016

Vastuullisuus on osa Renorin strategiaa

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat sekä yhteiskunnan että yritysten toimintaan vaikuttavia pitkän ajan trendejä. Myös Renor nimesi strategiassaan vastuullisuuden keskeiselle paikalle.

Renor uudisti strategiaansa viime vuonna, ja samalla yhtiössä luodattiin maailmaa muuttavia trendejä. Kestävä kehitys ja vastuullisuus on yksi yhteiskuntien merkittävimmistä muutoksen ajureista, ja keskeinen osa myös Renorin toimintaa.

– Halusimme tutkia tarkemmin, miltä toimintamme näyttää yhteiskuntavastuun näkökulmasta. Samalla pohdimme, miten itse asiassa jo edistämme kestävää kehitystä monella saralla, Renorin toimitusjohtaja Timo Valtonen sanoo.

Saadakseen tukea näkemyksilleen, Renorissa päätettiin kuulla sidosryhmien ääntä. Syksyllä 2015 toteutettiin selvitys yhteiskuntavastuun nykytilasta, joka antoi suunnan jatkolle ja kestävän kehityksen mukaisen toiminnan jatkuvalle parantamiselle.

Lue lisää »

Lue koko uutiskirjeen sisältö tästä linkistä