TS Log Oy:n jättivarastot liiketoimintakaupalla LGT Logistics Oy:lle

10. 09. 2015

Renor Oy on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen noin 21 000 m2:n varastotiloista LGT Logistics Oy:n kanssa, joka on huonekalukuljetuksiin erikoistunut huolinta-alan yritys. Logistiikkatilat sijaitsevat Lahden Askonalueella Asko 3- ja Liesitehdas -rakennuksissa osoitteesssa Iso-Paavolankatu 2.

Samoissa tiloissa aiemmin vuokralaisena toiminut logistiikkayritys TS Log Oy myi liiketoimintansa LGT Logistics Oy:lle, joka nyt jatkaa edelleen niissä toimintaa.

Lisätietoja:

RENOR OY

Timo Valtonen
toimitusjohtaja
p. 0207 220 881
timo.valtonen(at)renor.fi

Timo Väisänen
kiinteistöpäällikkö
p. 0207 220 839
timo.vaisanen(at)renor.fi

www.renor.fi


Renor Oy on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissa kaupunkikiinteistöissä. 
Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissa kaupunkikiinteistöissä. Lahden Askonalue on Renorin suurin kohde, pinta-alaltaan noin 30 hehtaaria. Lahden lisäksi Renor omistaa ja kehittää historiallisia kiinteistöjä ja alueita pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Forssassa,Hämeenlinnassa, Porissa ja Tampereella.