AVOIMET TYÖPAIKAT: KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

13. 03. 2017

AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Tervetuloa Renorille
KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖKSI
johtamaan ja kehittämään Lahden kiinteistöliiketoimintaamme

Kiinteistöpäällikkönä sinun tehtäväsi pääpaino tulee olemaan nykyisten Askonalueen asiakkaidemme palvelemisessa ja palvelukehityksessä sekä uusasiakashankinnassa. Vastaat yhdessä teknisen ylläpidon ja tilapalvelun
tiimisi kanssa toimitilojen yllä- ja kunnossapidosta, asiakkaidemme tyytyväisyydestä, palveluiden kehittämisestä ja oman alueesi budjetista. Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja verkostoidut alueella laajasti. Johdat tarvittavia investointi- ja tilamuutoshankkeita ja toimittajaverkostoamme. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut yrityksemme johtoryhmään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kiinteistö- ja/tai rakennusalan työkokemusta ja koulutusta, taloteknistä ymmärrystä, kokemusta investointi- ja tilamuutoshankkeista ja niiden suunnittelun ohjauksesta sekä myynnillisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kehittämisorientoituneisuutta.

Odotamme sinulta vahvaa henkilökohtaista sitoutumista tehtävään ja aitoa halua kehittää toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi. Tehtävä on vaativa ja odotuksemme kovat. Et kuitenkaan jää yksin, vaan tukea saat sekä johdoltamme että edeltäjältäsi, joka jatkaa palveluksessamme asiantuntijatehtävissä.

Lisätietoja: Renorin toimitusjohtaja Timo Valtonen, puh. 020 7220 881, 14.3. klo 13-14 ja 16.3. klo 13–14 tai Jaana Pollari, Pollari & Partners Oy, puh. 0400 849 609, 13.3. klo 8–10 ja 20.3. klo 8–10. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.3.2017 mennessä careers@pollaripartners.fi.

 

AINUTLAATUINEN ASKONALUE
Lahti on Renorille merkittävä painopistealue. Askonalue on Lahdessa liike-elämän keskittymä ja työpaikka-alue sadoille yrityksille ja tuhansille ihmisille. Sijainti, koko ajan kehittyvät palvelut, nykyaikaiset tilat sekä monipuoliset verkostoitumisen mahdollisuudet ovat tehneet alueesta Lahden nopeimmin kasvavan yrityskeskittymän.

RENOR OY on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissakaupunkikiinteistöissä.